מאות מסעדות ובתי קפה לא שרדו את משבר הקורונה, כמה יוכלו לשרוד את המשברים הבאים ?
מאות מסעדות ובתי קפה לא שרדו את משבר הקורונה, כמה יוכלו לשרוד את המשברים הבאים ?
"רמת הסיכון במרבית הענפים במשק עלתה בתקופה האחרונה", כך אמרה תהילה ינאי, מנכ"לית משותפת של חברת המידע העסקי Coface Bdi בראיון לאתר דה-מרקר. "השילוב של חולשת עסקים בענפים מסוימים לאחר משבר הקורונה עם תופעות כלכליות כלל עולמיות, אינפלציה, מחסור בחומרי גלם ועליות הריבית – גרם לעלייה ניכרת בעלויות המימון של החברות והעסקים".
The Marker – מאות מסעדות ובתי קפה לא שרדו את חובות הקורונה. כמה יצלחו את המשבר הבא?
ICE – משבר מדאיג: האם ענף המסעדנות בישראל לקראת קריסה?
גלובס – 23-4-23
הקופיבר, התדר והסינית האדומה: לאן הולכות המסעדות כשמגיע הפינוי בינוי?
29 שנים שוכנת מסעדת הקופיבר ביד חרוצים, אך בקרוב הבניין בו היא פועלת ייהרס, והיא תיסגר • כשמדובר במסעדות, מציאת נכס חלופי היא עניין מסובך, וגם עניין הפיצוי לא מוסדר בתקן השמאי